Thursday, March 30, 2017

Cara Nak Beli Vivix Dengan Harga Murah

Bercakap tentang Vivix, rupenya ramai sebenarnya yang memerlukan Vivix. Vivix ni merupakan antioksidan yang terbaik dan sesuai untuk semua penyakit kronik. Vivix bertindak merawat dari peringkat sel sebab penyakit kronik adalah berpunca daripada sel yang rosak. Kepada penggemar Vivix, tahu tak cara nak beli Vivix dengan harga lebih murah, jimat dan menguntungkan?

Pertama sekali, anda perlu jadi ahli.

Untuk mendapatkan harga yang murah, anda ada dua pilihan :

1. Harga sebotol Vivix RM 503, akan tetapi jika anda join keahlian Shaklee, anda akan dapat beli dengan harga RM 403 sebotol. Anda sudah dapat penjimatan RM100 untuk setiap belian Vivix. Jadi ahli baru RM69. Eh dah jimat sangat- sangat tu.

ATAU

2. Beli DUA botol sekali gus, lagi jimat. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat dengan harga Ahli RM 806 (RM 403 sebotol) dan juga: 
  • Free membership secara automatik.  Eh jimat sangat ni, tak perlu bayar tambahan yuran membership RM69 tue
  • Bukan itu sahaja, bulan berikutnya anda akan dapat cash rebate RM 36++. 
  • Pendek citer anda Jimat RM200 dan tambahan RM36 cash back tau!.
  • Jika ada promosi, ahli akan dapat harga yang lebih jimat dan berbaloi.
  • Kos postage pun FREE dah JIMAT rm10. 

Jadi ahli sekali jer. Tapi dapat beli Vivix dengan harga murah berkali-kali. Tak ke best? 
 
Bila tengok kepada harga, ada yang mengatakan ianya terlalu mahal. Jangan lah lihat kepada harga jika kita betul-betul sayangkan diri kita, dan nak sihat dari penyakit. Manfaat Vivix dan nikmat sihat itu tak ternilai harganya dengan wang ringgit.

Jangan tangguh-tangguh lagi jika anda ingin dapatkan vivix. Boleh dapatkan Vivix terus dari saya Pengedar Vivix Sungai Petani dan sekitarnya. Kepada yang berada di negeri lain, penghantaran di buat ke seluruh negeri di Malaysia. Boleh hubungi saya Soffiah di 013-4505852

0 comments:

Post a Comment